CONTACT


Galapagos België

Generaal De Wittelaan L11 A3
2800 Mechelen
België

Tel: +32 15 34 29 00


Blijf op de hoogte van de activiteiten

en producten van Galapagos!

Wij delen graag interessant

nieuws en nuttige tips met u

Bent u als zorgprofessional? Laat dan uw contactgegevens achter. Hiermee blijft u op de hoogte van ontwikkelingen bij Galapagos.

* Verplichte velden


Door u aan te melden voor updates stemt u ermee in dat wij (Galapagos NV) u via elektronische weg (zoals e-mail of sms) institutionele, promotionele, medische of wetenschappelijke communicatie toesturen, evenals uitnodigingen voor onze evenementen of voor enquêtes of marktstudies. U hebt het recht om op elk moment af te zien van het ontvangen van dergelijke elektronische communicatie door een e-mail te sturen naar be-opt-out@glpg.com

Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met andere aan Galapagos gelieerde ondernemingen en/of externe leveranciers die ons helpen u deze updates te bezorgen, maar wij blijven te allen tijde verantwoordelijk voor de privacy en veiligheid van uw persoonsgegevens. Wij zullen uw persoonlijk identificeerbare informatie niet verkopen of verhuren. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens en uw rechten, kunt u onze privacyverklaring lezen op https://www.glpg.com/privacy-notice.